De mooiste permanente wenkbrauwen

 

Wilt u graag iedere dag opstaan met perfect gemodelleerde wenkbrauwen? Met een vakkundige behandeling cosmetische pigmentatie wordt dit werkelijkheid. Ik ben gespecialiseerd in het zetten van permanente wenkbrauwen, zoals 3d hairstroke wenkbrauwen en ombre wenkbrauwen. Na het permanent aanbrengen van uw wenkbrauwen zorg ik vanzelfsprekend voor een goede nabehandeling. Mijn werkzaamheden op het gebied van cosmetische pigmentatie worden volledig volgens de officiële GGD-richtlijnen uitgevoerd. Zo bent u ervan verzekerd dat het tatoeëren van uw wenkbrauwen of laten zetten van ombre brows volledig volgens de hoogste veiligheidseisen gebeurt. Benieuwd welke behandeling bij u past? Hieronder heb ik de verschillende mogelijkheden voor de diverse behandelingen voor u op een rijtje gezet!


Prijzen FAQ Afspraak maken → Contact

Wat zijn de verschillen tussen de technieken?

 

Houdt u van natuurlijk gepoederde wenkbrauwen? Dan zijn powderbrows erg geschikt waarbij ik uw wenkbrauwen helemaal in schaduw. Aan powderbrows zitten verschillende voordelen verbonden. Ze gaan namelijk langer mee in vergelijking met microblading. Bovendien zijn ze erg geschikt als u een gevoelige of vettere huid heeft. Ook wanneer uw wenkbrauwen niet symmetrische zijn, kan dit door middel van het zetten van powder brows verholpen worden. Met deze cosmetische pigmentatietechniek wordt de permanente make-up op een subtiele wijze op uw huid aangebracht. Zo wordt er met powder brows, oftewel ombre brows, een poederachtig effect bereikt. Het lijkt zo net of uw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. De powderbrows blijven ongeveer 1 tot 2 jaar zitten, waarna het nodig is om deze bij te werken.

 

Zou u willen dat uw wenkbrauwen zichtbaarder zijn? Of bent u niet tevreden over de vorm? Dan kan ik door middel van de hairstrokes techniek uw wenkbrauwen perfect modelleren en inkleuren. Ze worden ook wel 3d hairstroke wenkbrauwen genoemd omdat uw wenkbrauwen daarna bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Tijdens de behandeling zal ik hele kleine beetjes pigment in de bovenste laag van uw huid aanbrengen. Hiervoor is veel nauwkeurigheid vereist, zodat de vorm van uw wenkbrauwen net zo wordt als u in gedachten heeft. Het eindresultaat zijn prachtig volle, natuurlijk gekleurde wenkbrauwen.

 

Behandeling en opbouw prijzen voor permanente wenkbrauwen

 

Voor welke techniek u ook kiest; ik neem eerst uitgebreid de tijd voor een intake in mijn praktijk. Op basis daarvan bekijken we wat uw wensen zijn voor uw wenkbrauwen. Zo bespreken we welke vorm het mooiste past bij uw gezicht en welke kleur het meest natuurlijk oogt. Ik neem dus verschillende punten in ogenschouw om tot het meest perfecte resultaat te komen. Door mijn opleiding Allround PMU artiest weet ik precies welke kleuren en vormen het meest passend zijn bij uw gezicht.

 

De kosten voor het laten zetten van permanente wenkbrauwen bestaan altijd uit een intake, de behandeling en de benodigde nazorg. Afhankelijk van de gekozen techniek kunnen de prijzen hierdoor verschillen. Raadpleeg voor de actuele prijzen mijn prijslijst op deze website. Hier vindt u de kosten voor alle behandelingen op het gebied van cosmetische pigmentatie terug. Wilt u uw wenkbrauwen laten bijwerken? Bekijk dan het kopje ‘Touch-up’ waar u de prijzen terugvindt voor powderbrows en wings. De Pigment Praktijk is gevestigd in Deurne, Noord-Brabant, en door deze ligging heb ik reeds vele klanten van de mooiste permanente wenkbrauwen mogen voorzien uit, onder andere, de volgende plaatsen:

 • Asten
 • Bakel
 • Best
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Gemert
 • Helmond
 • Nuenen
 • Son
 • Veldhoven
 • Venlo
 • Venray