Huidverbetering door microneedling

 

Bent u op zoek naar een vakkundige behandeling voor een strakke en gave huid? Een microneedling behandeling kan zowel dienen als anti acné behandeling als voor het verwijderen van pigment vlekken. Bovendien zet ik deze methode ook vaak in voor huidverstrakking en het verwijderen van zowel ouderdomsvlekken als bruine huidvlekken. Bij de microneedling behandeling (ook wel mesoneedling genoemd) worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt bij het gezicht of de hals. Door die miniscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende lijntjes in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd. Benieuwd waar u deze nagenoeg pijnloze behandeling met direct resultaat kunt boeken? Mijn praktijk in Deurne is goed bereikbaar vanuit plaatsen als:

  • Geldrop
  • Gemert
  • Helmond
  • Nuenen
  • Son
  • Veldhoven
  • Venlo
  • Venray

De prijzen voor deze behandeling vindt u terug onder het kopje "prijslijst" in deze website.


Prijzen FAQ Afspraak maken → Contact

Microneedling als anti acne behandeling en huidverstrakking

 

Heeft u littekens overgehouden vanwege acné? Heeft u alles op het gebied van anti acne behandeling al geprobeerd, maar komt u er niet vanaf? Overweeg dan eens een microneedling behandeling waarvan vele studies positieve resultaten laten zien. Deze behandeling is voor alle huidtypen geschikt, zowel voor een donker als lichter huidtype. Met microneedling wordt de bovenste laag van de huid, de opperhuid, namelijk niet aangetast. Hierdoor wordt het beschouwd als een veilige behandeling bij acné.

 

Huidverstrakking zonder uw huid te beschadigen? Met microneedling wordt dit werkelijkheid. Bovendien heeft u zelf weinig last van de behandeling en is het zeer effectief. Voorafgaand aan de behandeling zal ik samen met u een behandelplan opstellen. Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en het resultaat wat u voor ogen heeft, worden de prijzen samengesteld. Natuurlijk is er tussentijds ruimte om het plan te evalueren.

Verwijderen van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en bruine huidvlekken

 

Pigmentvlekken laten behandelen? Of ouderdomsvlekken en bruine huidvlekken laten verwijderen? Ook dit is met een microneedling behandeling mogelijk. Dit komt omdat de huid tijdens de behandeling op een specifieke manier wordt gestimuleerd om haar cellen te vernieuwen. Dit zorgt ervoor dat uw pigmentvlekken of andere vlekken minder gaan opvallen. Op basis van uw behoeften en het type vlekken dat u wilt laten behandelen, wordt de behandeling samengesteld. Hierdoor verschillen de prijzen voor de diverse behandelingen. Er zijn ook andere behandelingen die zijn gericht op het verwijderen van pigmentvlekken. Hierbij is er vaak een risico op hyperpigmentatie. Het werken met microneedling daarentegen sluit dit risico uit, want hierdoor ontstaan er juist gezonde huidcellen. Na de behandeling heeft u een strakkere en egalere huid. Daarnaast zijn uw poriën minder zichtbaar en is uw hele huidstructuur verbeterd. Wilt u zelf een microneedling behandeling ervaren en woont u in de omgeving van Asten, Bakel, Best of Eindhoven? Plan gerust telefonisch of via WhatsApp een afspraak in en breng een bezoekje aan mijn praktijk in Deurne.