Lippen pigmenteren

 

Wilt u uw lippen niet alleen laten inkleuren, maar tegelijkertijd ook de vorm ervan corrigeren? Met een behandeling voor permanent gekleurde lippen bereikt u een natuurlijk resultaat en zien uw lippen er mooi en vol uit. En dat zonder continue in de weer te hoeven zijn met lippenstift! Door het gebruik van pigmentatievloeistof blijven uw lippen er nog lang vol en gekleurd uitzien waardoor uw gehele uitstraling een boost krijgt. Uw lippen bepalen namelijk voor een belangrijk deel uw uitstraling. In mijn PMU-praktijk in Deurne, Noord-Brabant, beschik ik over de juiste apparatuur om uw lippen te kleuren volgens de GGD richtlijnen. Met een kleine naald kleur ik uw lippen waardoor er diverse kleurlagen ontstaan. Naast het kleuren kan ik er ook voor zorgen dat uw lippen symmetrischer worden. In tegenstelling tot het tatoeëren van uw liplijn bereikt u natuurlijk ogende en langdurige resultaten.


Prijzen FAQ Afspraak maken → Contact

Voordelen van pigmenteren

 

Wat zijn de voordelen van pigmenteren tegenover andere technieken voor het inkleuren van lippen? Het pigmenteren van uw lippen lijkt op het tatoeëren van uw liplijn, maar het is toch wezenlijk anders. Bij pigmentatie wordt er tijdens een behandeling minder diep in de huid gewerkt. Verder maak ik gebruik van pigmenten waardoor er geen inkt ingebracht hoeft te worden in het onderhuids bindweefsel. Verder brengt het kleuren van uw lippen met pigmenten het voordeel met zich mee dat de kleuren met de tijd vervagen. U zit dus niet voor jaren aan dezelfde permanente kleur vast, maar u kunt uw lippen na ongeveer 18 maanden laten bijwerken.

 

Op de vraag of het pigmenteren minder pijnlijk is in vergelijking met andere technieken zijn de meningen verdeeld. Voor de een is het minder pijnlijk dan voor de ander. Voor de nabehandeling kunt u er uiteraard op rekenen dat u hiervoor de juiste informatie krijgt. Dit geldt ook voor andere pigmentatiebehandelingen, zoals het laten zetten van wings en smokey eyes. In de regio Asten, Bakel, Best, Deurne, Eindhoven en Geldrop ben ik dé expert in deze behandelingen.

 

Verschil tussen lip blush en full lips

In de praktijk worden lip blush en full lips nogal eens door elkaar gehaald. De behandelingen lijken zeker op elkaar, maar toch zijn er wel degelijk verschillen. Bij een full lip behandeling worden namelijk de lippen volledig getatoeëerd tot in de derde huidlaag in een kleur die u mooi vindt. Hierbij wordt een sterke contour gezet en kan de vorm van de lippen worden gecorrigeerd. Bij een lip blush behandeling wordt er geen sterke contour gezet en wordt alleen de bovenste huidlaag gepigmenteerd. De lip wordt naar binnen geschaduwd waardoor deze niet in zijn geheel gepigmenteerd hoeft te worden. De lip blush behandeling is subtiel en natuurlijk.

Prijzen van lippen pigmenteren en behandelingen

 

De kosten voor het laten aanbrengen van gekleurde lippen verschillen afhankelijk van de vorm, kleur en techniek die u kiest. Wilt u bijvoorbeeld uw lippen laten inkleuren met behulp van uitschaduwen? Daarmee wordt het meest natuurlijke effect gecreëerd. Bij de techniek "full lips" ligt de prijs iets hoger omdat uw lippen hierbij volledig worden ingekleurd. Wilt u weten wat het resultaat is na de behandeling? Bekijk hiervoor onze social media en volg ons om op de hoogte te blijven van de nieuwste resultaten. Gemiddeld gezien zal het resultaat ongeveer 2 jaar zichtbaar blijven. Na die twee jaar kunt u weer een afspraak maken in mijn praktijk in Brabant om uw permanente lippen te laten bijkleuren. Wist u dat mijn praktijk goed bereikbaar is vanuit Gemert, Helmond, Nuenen, Son, Veldhoven, Venlo en Venray? Ik ontvang u graag voor een eerste intakegesprek in mijn praktijk.