Medische pigmentatie en PMU

 

Ervaart u de littekens op uw huid als storend? Als specialist in medische pigmentatie en litteken camouflage zorg ik er na een professionele behandeling voor dat ze nauwelijks meer opvallen. Zo hoeft u zich er niet meer onzeker over te voelen en kunt u weer de kleding dragen die u graag wilt zonder lichaamsdelen te verbergen. Door het gebruik van huidkleurige pigmenten verberg ik het litteken op uw huid. Hiervoor beschik ik in mijn praktijk in Deurne, Noord-Brabant, over geavanceerde apparatuur. Ook volg ik heel regelmatig masterclasses met betrekking tot medische tatoeage waardoor u verzekerd bent van een eindresultaat zoals u zelf wenst. Bovendien zijn mijn werkzaamheden voor litteken camouflage officieel GGD gecertificeerd en werk ik volgens alle veiligheids- en hygiëne richtlijnen.


Prijzen FAQ Afspraak maken → Contact

Litteken camoufleren

 

Huidstriemen hebben niet allemaal dezelfde structuur en kleur. Dit verschilt namelijk per persoon waardoor het laten zetten van pigmentatie per persoon er anders uit zal zien. Daarom heeft u eerst een uitgebreid consult met mij voorafgaand aan de behandeling. Dan bespreken we uw wensen en heeft u alle ruimte om vragen te stellen. Daarna zal ik uw huidstriemen grondig bekijken en bepaal ik welke kleur pigmentatie het mooiste resultaat zal opleveren. Vervolgens ga ik het litteken camoufleren, wat uiterst precisiewerk is. Het duurt een periode voordat u resultaat ziet, omdat het een proces is waarbij iedere sessie weer nieuwe pigmentatie wordt aangebracht. De behandeling vergt dan ook verschillende sessies, afhankelijk van hoe uw huid reageert op het pigment. Hierdoor zal de nabehandeling er voor iedereen weer anders uitzien en geef ik u daarom bij iedere behandeling een persoonlijk toegespitst advies.

 

Camoufleren van verschillende soorten littekens

 

Een vraag die ik vaak krijg is: "Wat zijn toepassingsmogelijkheden van medische pigmentatie voor littekens?" De medische tatoeage kan op diverse soorten littekens worden toegepast waaronder op chirurgische littekens na bijvoorbeeld een borstverkleining- of vergroting. Ook kan ik een litteken langs uw oor, die is ontstaan na een facelift, vakkundig camoufleren. Zelfs wanneer u een litteken heeft opgelopen na een trauma, zoals een brandwond, kan deze goed gecamoufleerd worden. Ik krijg ook regelmatig klanten in mijn praktijk met automutilatie littekens. Ook deze kan ik vakkundig en op een mooie wijze camoufleren waardoor de klant weer positief en vol zelfvertrouwen de toekomst in kan gaan. Wist u trouwens dat ik niet alleen littekens camoufleer? Wanneer u een huidaandoening heeft, zoals vitiligo, kan ik ervoor zorgen dat deze minder zichtbaar wordt. Hetzelfde geldt voor de camouflage van kale plekken op de huid. Daarnaast kunt u in mijn praktijk ook terecht voor cosmetische pigmentatie, zoals het bijwerken van wings en het laten zetten van gekleurde smokey eyes.

 

Prijsopbouw van medische pigmentatie

 

Aangezien het per persoon erg kan verschillen hoe de striemen of littekens eruit zien, kan ik geen standaard prijzenlijst opstellen. De kosten worden daarom op basis van uw persoonlijke situatie vastgesteld. Tijdens het eerste consult kan ik hier vrijblijvend een goede inschatting van maken. Dit geldt voor alle behandelingen op het gebied van litteken camouflage en medische pigmentatie. Voor de meeste mensen geldt echter dat er ongeveer tussen de twee en vier sessies nodig zijn. Meestal zit er een interval van zo’n 6 tot 8 weken tussen voordat ik u weer in mijn praktijk in Deurne wil ontvangen. Inmiddels heb ik door mijn behandelingen vele cliënten aan meer zelfvertrouwen geholpen uit, onder andere, de volgende plaatsen:

 • Asten
 • Bakel
 • Best
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Gemert
 • Helmond
 • Nuenen
 • Son
 • Veldhoven
 • Venlo
 • Venray