Medische tatoeage en PMU

 

Heeft u recentelijk een borstamputatie of borstreconstructie ondergaan? Dergelijke ingrepen zijn medische gezien vaak noodzakelijk, maar hierdoor kan uw tepel gedeeltelijk of in zijn geheel zijn weggehaald. Dat brengt in veel gevallen onzekere gevoelens met zich mee. Door middel van een tepelhof pigmentatie, ofwel areola reconstructie, kan ik uw tepel volledig reconstrueren. Het resultaat van een medische tatoeage op uw tepel zal zeer natuurlijk ogen. Ik pas namelijk driedimensionale effecten toe tijdens deze behandeling. Voor het tatoeëren van uw tepel is een zeer geavanceerde techniek en apparatuur nodig. Door het regelmatig volgen van masterclasses "medische tatoeages" beschik over de juiste vaardigheden en in mijn praktijk in Deurne, Noord-Brabant, heb ik alle benodigde apparatuur tot mijn beschikking.


Prijzen FAQ Afspraak maken → Contact

Tepelhofpigmentatie na een operatie

 

Veel mensen zeggen meer zelfvertrouwen te ervaren na het laten zetten van een medische tatoeage, ofwel tepelhofpigmentatie. Maar wat is het precies? De tepelhof maakt zowel bij mannen als vrouwen onderdeel uit van de borst en wordt vaak aangeduid met een cirkelvormig huidgebied. In de meeste gevallen is het ook donkerder en dikker dan de omringde huid. Wanneer dit gedeelte van de borst ontbreekt, kan dit psychologische gevolgen hebben. Misschien herkent u het gevoel van uzelf niet compleet voelen. Door een medische tattoo te laten zetten op het tepelhof geeft dit de ‘finishing touch’ na een borstoperatie. Als PMU-specialist in Brabant help ik u graag om u door middel van het zetten van een medische tatoeage weer ‘normaal’ en compleet te laten voelen.

 

Medische tatoeage en areola reconstructie

 

Voor het tatoeëren van uw tepel heb ik kennis van verschillende technieken. Zo kan ik bijvoorbeeld de kleur van de tepelhof donkerder maken of versterken met een medische tatoeage. Als het tepelhof in uw borst is verkleurd na borstvoeding kan ik ervoor zorgen dat deze weer de juiste kleur krijgt. Ook mensen met een huidverkleuringsstoornis kunnen baat hebben bij een tepelhofpigmentatie. Of heeft u last van striae rondom uw borsten? Het laten zetten van een medische tatoeage is erg geschikt om striae te camoufleren. Tijdens een behandeling zorg ik ervoor dat het litteken minder zichtbaar wordt door gebruik te maken van pigmentcamouflagetechnieken.

 

Kosten voor een medische tatoeage

 

Een vraag die ik vaak binnen krijg is: "Wat is de prijs voor een medische tatoeage?" Dit verschilt per persoon omdat de gebruikte technieken op uw wensen worden afgestemd. Daarom vindt er altijd voor iedere behandeling een intakegesprek plaats. Hierin zal ik alle behandelingsmogelijkheden op een rijtje zetten en kunt u een vergelijking maken tussen de verschillende prijzen. Net als bij medische pigmentatie vindt ook bij cosmetische pigmentatie een intakegesprek plaats. Hiervoor biedt ik ook de mogelijkheid aan om deze bij te werken. Omdat de Pigment Praktijk gevestigd zit in Deurne, heb ik reeds vele klanten mogen ontvangen uit de regio van Eindhoven, ondermeer uit de volgende plaatsen:

 • Asten
 • Bakel
 • Best
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Gemert
 • Helmond
 • Nuenen
 • Son
 • Veldhoven
 • Venlo
 • Venray