Permanente eyeliner

 

Wilt u uw ogen extra accentueren met een permanente eyeliner? Het laten aanbrengen van een getatoeëerde eyeliner is ideaal wanneer u veel sport, naar de sauna gaat en/of een actieve levensstijl heeft. Zo ziet u er altijd verzorgd uit en hoeft u niet steeds opnieuw die mooie eyeliner aan te brengen. Als PMU specialist heb ik mijn techniek voor het tatoeëren van de ooglijn tot in de puntjes geperfectioneerd. Dit doe ik door het op regelmatige basis volgen van diverse masterclasses en trainingen op dit gebied. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste behandeling voor een natuurlijk ogend eindresultaat. Met een permanente eyeliner heeft u de perfecte wing in slechts één behandeling. Bovendien blijft de eyeliner een lange tijd goed zichtbaar.


Prijzen FAQ Afspraak maken → Contact

In de meeste gevallen duurt het ongeveer twee à drie jaar voordat de permanente eyeliner boven uw ogen weer moet worden bijgewerkt. Benieuwd geworden waar u in Brabant een eyeliner kunt laten tatoeëren? Mijn praktijk is gevestigd in Deurne, Noord-Brabant en is goed bereikbaar vanuit de plaatsen:

 • Asten
 • Bakel
 • Best
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Gemert
 • Helmond
 • Nuenen
 • Son
 • Veldhoven
 • Venlo
 • Venray

De prijzen voor het laten zetten van permanente eyeliner boven en/of onder uw ogen is terug te vinden in de prijslijst op deze website.

 

Het laten zetten van permanente eyeliner

 

Wat is permanente eyeliner? Als ik het heb over het laten zetten van permanente eyeliner betekent dit feitelijk hetzelfde als het tatoeëren van een eyeliner. Door middel van een tatoeagetechniek breng ik zeer nauwkeurig inkt aan langs uw wimperlijn. Zo ontstaat er de perfecte wing die ik in verschillende stijlen kan aanbrengen. Denk aan een minimalistische dunne wing tot een geschaduwde (brede) eyeliner. En wist u dat eyeliner niet alleen geschikt is voor het bovenste ooglid? Het laten aanbrengen van permanente eyeliner onder uw ogen zorgt er voor dat uw ogen nog sprekender worden.

 

Voordat ik uw ooglijn ga tatoeëren hebben we eerst een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we welke stijl het beste past bij uw gezicht en ogen. Wilt u een nog sprekendere look creëren? Kies dan voor een combinatiebehandeling waarbij ik smokey eyes aanbreng. Op basis van uw voorkeuren kiezen we de permanente eyeliner uit. Voor de nabehandeling geef ik u uitgebreid advies over wat u kunt doen om zwelling te voorkomen en het "genezingsproces" te versnellen. Verder neemt het ongeveer twee à drie weken in beslag voordat de eyeliner op natuurlijke wijze de juiste kleur heeft gekregen. Als uw huid wat gevoelig aanvoelt, is het aan te raden om af en toe een beetje vaseline aan te brengen.

 

Indicatie prijzen voor permanente eyeliner

 

De startprijs voor het laten zetten van een permanente eyeliner onder ligt bij mij op € 160,00. Afhankelijk van de stijl eyeliner die u kiest, zijn de bijbehorende prijzen ook anders. Raadpleeg hiervoor de actuele prijslijst om te zien wat de prijzen zijn. Verder hangen de kosten ook af van de duur dat de kleur bij u behouden blijft. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals huidtype en leeftijd. Gemiddeld gezien wordt het aanbevolen om uw eyeliner na twee jaar weer te laten bijwerken. De kosten hiervan liggen op ongeveer de helft van het laten zetten van permanente eyeliner. Ik ontvang u graag in mijn praktijk voor een eerste intake!