Permanente make-up herstellen

 

Is het laten zetten van permanente make-up mislukt? Of is deze behandeling niet naar tevredenheid uitgevoerd? Als PMU-specialist help ik u graag bij het herstellen van uw permanente make up. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor het corrigeren en herstellen van de oude PMU. Zo gaat u na de noodzakelijke correctie weer zelfverzekerd de deur uit! Afhankelijk van de aangebrachte permanente make up en uw wensen kan ik verschillende technieken toepassen voor de correctie van PMU. Denk hierbij aan technieken voor het aanpassen van de pigmentkleur en de vorm. Verder is het mogelijk dat ik verkeerd geplaatst pigment lichter maak. Er zijn dus meerdere manieren om uw mislukte PMU op te lossen. Alle behandelingen vinden plaats in mijn praktijk in Deurne, Noord-Brabant


Prijzen FAQ Afspraak maken → Contact

Corrigeren vorm van de PMU

 

Bent u niet te tevreden over de vorm van uw wenkbrauwen, wing of gekleurde lipliner? In dat geval kan ik de PMU corrigeren door extra permanente make-up aan te brengen. Hiermee zorg ik ervoor dat er symmetrie ontstaat en de vorm wordt aangepast aan uw gezichtsvorm. Door mijn opleiding als Allround PMU artiest weet ik precies welke techniek voor de correctie van permanente make up passend is. Zo komen we tot het perfecte eindresultaat, passend bij uw gezicht. Voor het bepalen van de juiste vorm van uw wenkbrauwen maak ik bijvoorbeeld gebruik van ‘the golden ratio’. Dit zorgt ervoor dat de proporties exact kloppen bij uw gelaat.

 

Corrigeren kleur van permanente make up

 

Wilt u mislukte permanente make up laten herstellen omdat de kleur niet goed heeft uitgepakt? In sommige gevallen gebeurt het soms dat het pigment groen uitpakt door oxidatie. Dit ziet er natuurlijk erg onflatteus uit, maar door de tint iets op te lichten of te verwijderen is het probleem al opgelost. Een andere manier om de mislukte PMU te herstellen is door er een corrigerende pigment in te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de kleur wordt geneutraliseerd naar een meer natuurlijke tint. Direct na de behandeling zult u al verbetering zien en na enkele weken is het gewenste eindresultaat bereikt.

 

Corrigeren permanente make up bij lippen

 

Voor het corrigeren van permanente make up bij de lippen is er een speciale techniek vereist. Ik maak gebruik van een zoutoplossing om zoveel pigment naar de opperhuid toe te trekken. Zo kan ik zoveel mogelijk pigment verwijderen. Uiteraard overleg ik van te voren altijd met u welke techniek voor u de beste keuze is. In de meeste gevallen zal het proces van het herstellen van PMU hooguit twee maanden in beslag nemen. Bovengenoemde diensten gericht op het herstellen van mislukte permanente make up verzorg ik vanuit mijn praktijk in Deurne. Deze is goed bereikbaar vanuit onderstaande plaatsen:

 • Asten
 • Bakel
 • Best
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Gemert
 • Helmond
 • Nuenen
 • Son
 • Veldhoven
 • Venlo
 • Venray

Kosten voor het herstellen van permanente make up

 

Wat zijn de kosten voor de correctie van PMU? De prijzen voor een behandeling worden bepaald op basis van uw persoonlijke situatie. Dit komt omdat iedere persoon weer anders reageert op PMU en er andere technieken nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Voor de reguliere behandelingen van cosmetische pigmentatie, zoals het laten aanbrengen van smokey eyes, is er een prijslijst beschikbaar. Hier vindt u ook terug wat de prijs is voor het laten bijwerken van uw permanente make up. Bij de reguliere behandelingen is de prijs voor nabehandeling al inbegrepen.