Permanente make-up

 

Hoe fijn zou het zijn om de duur van uw make-up routine met meer dan de helft te verminderen? Door het aan laten brengen van permanente make up, oftewel PMU, wordt dit gewoon werkelijkheid. Zo hoeft u niet meer iedere ochtend eyeliner aan te brengen zonder het keer op keer opnieuw te doen om die perfecte wing te krijgen. Ook lipgloss, mascara en het in model brengen van uw wenkbrauwen zijn dan overbodig geworden. Zo heeft u eindelijk tijd om in de ochtend uitgebreid te ontbijten of eigenlijk nog noodzakelijker; een goede nachtrust te maken.


Prijzen FAQ Afspraak maken → Contact

Wanneer u gedurende de dag geen tijd heeft om uw make-up opnieuw aan te brengen, is PMU ook meer dan geschikt. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld uw wenkbrauwen of eyeliner gedurende de dag niet bij te werken. Als PMU-specialist ben ik breed opgeleid op het gebied van pigmentatie en blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. In de regio Brabant heb ik expertise op het gebied van powderbrows, eyeliner, smokey eyes en de correctie en herstel van permanente make up. De Pigment Praktijk is gevestigd in Deurne en goed bereikbaar vanuit plaatsen als:

 • Asten
 • Bakel
 • Best
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Gemert
 • Helmond
 • Nuenen
 • Son
 • Veldhoven
 • Venlo
 • Venray

Voordelen van permanente make up

 

Heeft u last van allergieën waardoor u eigenlijk geen gewone make-up kunt dragen? Grote kans dat u dan wel PMU kunt verdragen. Laat bijvoorbeeld smokey eyes aanbrengen waardoor u geen rode en tranende ogen meer heeft. Veel mensen met allergieën zijn niet allergisch voor permanente make-up omdat er gebruik wordt gemaakt van een speciale kleurstof. Daarin zitten vaak niet dezelfde allergenen als in gewone make-up.

 

Tijdens een behandeling voor het zetten van permanente make up is het uitgangspunt altijd dat ik symmetrie creëer. Als uw wenkbrauwen, ogen of lippen niet helemaal symmetrisch zijn, kan dit met PMU worden opgelost. Verder zorg ik ervoor dat uw sterke punten worden benadrukt. Zo wordt uw natuurlijke schoonheid versterkt en ziet u er zonder veel moeite elke dag verzorgd uit. Hierdoor wordt u de beste versie van uzelf en voelt u zich elke dag mooi.

 

Verder zorgt permanente make up ervoor dat u lagere kosten heeft voor reguliere make-up. Uiteindelijk zullen de kosten die u uitgeeft aan de behandeling en nabehandeling voor PMU zich uitbetalen. Alleen al voor uw wenkbrauwen heeft u op dagelijkse basis verschillende producten nodig, zoals potloden, gels en kwastjes. Qua prijs telt dit al snel op en door te kiezen voor permanente wenkbrauwen hoeft u deze producten een aantal jaar niet aan te schaffen. Laat u daarnaast een eyeliner zetten of wilt u ook permanent gekleurde lippen? Dan verhoogt u uw totale besparing!

 

Na het laten zetten van permanente make up

 

Wat gebeurt er na de behandeling? Doordat permanente make up in de lederhuid wordt ingebracht, zal het na verloop van tijd vervagen. Dit komt omdat de opperhuid zich steeds vernieuwt. Ongeveer vijf dagen na de pigmentatie wordt de huid altijd lichter doordat de opperhuid het afstoot. Bij sommige mensen is dit nauwelijks zichtbaar en bij anderen is er sprake van meer dan 50% kleurvermindering. Dit kan te maken hebben met de aanleg, huidtype of leefstijl. Dit is de reden waarom er altijd een nabehandeling is inbegrepen bij de prijs.