Waarom is een powderbrows behandeling zo duur?

Duur is uiteraard een relatief begrip maar ik begrijp waar deze vraag vandaan komt. Ik leg graag uit waar de bedragen (voor PMU in het algemeen) vandaan komen.

 

Apparatuur & toebehoren

Allereerst is het zeer belangrijk dat de specialist met degelijke apparatuur werkt. Helaas is het zo dat er met regelmaat behandelingen aangeboden worden door salons, welke met (Chinese) nep apparatuur werken, alsmede niet goedgekeurde naalden. Let op! Er wordt in de huid gewerkt met een naald, het is voor je eigen gezondheid en veiligheid dus zeer belangrijk dat er met degelijke steriele wegwerp naaldmodules wordt gewerkt. Daarnaast zijn de juiste pigmenten uiteraard ook belangrijk.

 

Rekensom

Buiten deze zaken is het natuurlijk zo dat je met (semi) permanente make-up veel langer vooruit kunt dan bijvoorbeeld een hennabehandeling welke om de 3 a 4 weken herhaald dient te worden.

Hier even een korte rekensom:

Hennabrows kosten gemiddeld €40,- dit doen we maal 12 (ervan uitgaande dat dit maandelijks wordt herhaald). €480,-.

Powderbrows kosten wanneer je het jaarlijks bijhoudt (soms pas na 1,5 – 2 jaar) €120,-

Tel de nieuwe behandeling (€299,-) en de jaarlijkse touch-up bij elkaar op, en het is nog steeds goedkoper dan maandelijks een hennabrow behandeling. En niet te vergeten hoeveel tijd dit je bespaard.

 

Na dit verhaal wil je natuurlijk zo snel mogelijk een afspraak plannen. Dit kan hier