lip pigmentatie

Naast PMU voor de ogen en wenkbrauwen, is het ook mogelijk om de lippen te behandelen. Volle lippen zijn momenteel erg trending maar ook een natuurlijk resultaat is mogelijk! 

 

Een lippenbehandeling is geschikt voor mensen die:

- altijd lippenstift of een licht kleurtje op hun lippen dragen.

- asymmetrische lippen willen corrigeren.

- een hazenlip (schisis) willen corrigeren.

- vollere lippen willen. 

- vale/bleke lippen hebben. 

- een duidelijkere lipcontour willen. 

 

De permanente make-up zal naar loop van tijd vervagen. Om de kleur mooi helder te houden kunt u na ±2 jaar een opfris behandeling plannen. 

Duur van de behandeling

Full lips ± 2 uur

Er zijn diverse mogelijkheden voor een lip behandeling met permanente make-up ofwel lippigmentatie. 

- Lipliner

- Lipliner uitgeschaduwd

- Full lips

- Lip blush


Welke soorten lippigmentatie zijn er? 

Lipliner uitgeschaduwd

Bij een lipliner pigmenteren we enkel de liprand, deze laten we naar het midden toe vervagen (uitschaduwen) voor een natuurlijk effect. Deze behandeling is erg geschikt om de contour en de vorm van de lippen te verfraaien/verbeteren. Het geeft tevens een mooi kleurverloop, van een tint naar de natuurlijke lipkleur. 

 

Full-lips

Tijdens een fulllips behandeling pigmenteren we de lippen volledig. Deze behandeling is zeer geschikt wanneer je zowel de vorm als de gehele kleur van de lippen willen verfraaien.

 

Lip blush

Een lipblush behandeling is praktisch hetzelfde als de full lips behandeling. Enkel, wordt hierbij een pigment gekozen wat dichtbij de eigen lipkleur ligt. Dit geeft een mooi accent op de lippen en hierbij kunnen we de lipcontour verscherpen/strakker maken. Denk hierbij aan het effect van een gekleurde lippenbalsem. 

touch-up afspraak

Is jouw permanente make-up toe aan een opfris behandeling? 

 

Na verloop van tijd vervaagd en/of verkleurd permanente make-up. Dit komt voornamelijk door UV-licht en huidvernieuwing. Afhankelijk van het soort PMU kun je deze na een bepaalde tijd laten opfrissen. Bij powderbrows en hairstrokes is dit ongeveer na 12-18 maanden nodig. Bij bijvoorbeeld eyeliners duurt dit vaak langer. 

 

De opfrisbehandeling ofwel touch-up, is een eenmalige behandeling waarbij we de kleur opfrissen en eventueel kleine aanpassingen kunnen doorvoeren aan de vorm. Deze afspraak duurt doorgaans 1-1,5 uur. 

 

Wanneer je een touch-up afspraak maakt, is het belangrijk om te weten hoe lang het geleden is dat de oude pmu gezet is. Is dit namelijk te ver vervaagd (te lang geleden), dan hebben we niet genoeg aan de eenmalige touch-up. En zal er een nabehandeling nodig zijn. Twijfel je? stuur mij dan een WhatsApp bericht met foto's van jouw PMU. Ook wanneer de permanente make-up elders gezet is, vind ik het fijn als je mij dit even laat weten. 

 

Via de button hieronder kun je in het online boekingssysteem zelf een touch-up afspraak plannen voor jouw lippen. WAT IS PERMANENTE MAKE-UP

voor wie is pmu geschikt?fotogalerij