Permanente make-up verwijderen

PMU en tattoo verwijderen

De Behandeling

Het verwijderen van de oude of verkeerd geplaatste permanente make-up wordt uitgevoerd met de ND-Yag Laser. Deze innovatieve behandeling, zorgt ervoor dat de pigment ofwel inktdeeltjes uit elkaar vallen en worden afgevoerd door het lichaam. De behandeling kan zowel ingezet worden voor het verwijderen van tatoeages als pigmentatie (pmu). 

 

Het apparaat

Voor deze behandelingen wordt gewerkt met de ND-Yag Laser. Het apparaat zend lichtflitsen uit, die de inktdeeltjes in de huid absorberen. Hierdoor valt de inkt in kleine delen uit elkaar. Het lichaam voert deze inktdeeltjes door middel van het afweersysteem af. Het apparaat is ook uitermate geschikt om tatoeages die diverse kleuren bevat te verwijderen. Dit kan doordat er gebruik gemaakt wordt van verschillende golflengtes.

 

Naast het verwijderen van PMU en tattoo's kunnen met het laserapparaat ook ouderdomsvlekken en melasma verwijdert worden.


PMU verwijdering met vloeistof

Voor het verwijderen of oplichten van foutieve permanente make-up gebruiken wij een vloeistof welke dmv een naaldmodule wordt aangebracht. Soft Brow Removy is een zacht en veilig product waarmee je te donkere of foutieve wenkbrauwpigmentaties kan oplichten. Deze remover breekt geleidelijk de kristalstructuur van het pigment af. Je eigen huid kan het pigment hierdoor makkelijker afstoten. Binnen enkele dagen wordt de pmu lichter. Om het geheel te verwijderen dienen we deze behandeling enkele malen te herhalen. Onze remover is geen bijtend zuur maar pH neutraal product. De huid zal wit worden maar dit is geen camouflage. De witte vloeistof trekt het ongewenste pigment uit de huid. 

 

Dus ben je op zoek naar een verwijderingsbehandeling zonder laser, neem dan contact op voor een vrijblijvend consult of een afspraak. 

 

Duur van de behandeling: circa 20 minuten per keer.