Pigmentiste

Eenmaal afgestudeerd aan de kunstacademie ben ik gestart aan de opleiding Allround PMU artiest (2014) en volgde later een specialisatie voor medische tatoeages (dermatograaf) en diverse master classes. Ook kun je bij mij terecht voor correctie en herstel van oude of mislukte permanente make-up.

 

Mijn passie is het plaatje kloppend maken. Als kind was ik al creatief bezig met schilderen, tekenen, kleurgebruik en gezichten tekenen. 

Pigmenteren is in zekere zin ook een vorm van kunst. Het gezicht is hierbij mijn canvas. Ook voor de medische pigmentatie komt de uitgebreide kleurenleer zeer goed van pas. Tevens is dit de meest dankbare vorm van het vak. Mensen betekenisvol helpen, dat is wat mijn werk zo mooi maakt!

 

Ik ben breed opgeleid op het gebied van pigmentatie, blijf jaarlijks masterclasses volgen met de nieuwste technieken en ik ben gespecialiseerd in toepassing van kleur en vorm, passend bij jouw gezicht en lijf. 

 

Mijn werkzaamheden zijn officieel GGD gecertificeerd. Mede hierdoor ben je ervan verzekerd dat de pigmentatie behandeling volledig veilig is.

Ik werk volgens alle veiligheid- en hygiëne richtlijnen.De praktijkscholing & certificaten