Pigmentiste

Eenmaal afgestudeerd aan de kunstacademie ben ik gestart aan de opleiding Allround PMU artiest (2014) en volgde later een specialisatie voor medische tatoeages (dermatograaf) en diverse master classes. Ook kun je bij mij terecht voor correctie en herstel van oude of mislukte permanente make-up.

 

Mijn passie is het plaatje kloppend maken. Als kind was ik al creatief bezig met schilderen, tekenen, kleurgebruik en gezichten tekenen. 

Pigmenteren is in zekere zin ook een vorm van kunst. Het gezicht is hierbij mijn canvas. Ook voor de medische pigmentatie komt de uitgebreide kleurenleer zeer goed van pas. Tevens is dit de meest dankbare vorm van het vak. Mensen betekenisvol helpen, dat is wat mijn werk zo mooi maakt!

 

Ik ben breed opgeleid op het gebied van pigmentatie, blijf jaarlijks masterclasses volgen met de nieuwste technieken en ik ben gespecialiseerd in toepassing van kleur en vorm, passend bij jouw gezicht en lijf. 

 

Mijn werkzaamheden zijn officieel GGD gecertificeerd. Mede hierdoor ben je ervan verzekerd dat de pigmentatie behandeling volledig veilig is.

Ik werk volgens alle veiligheid- en hygiëne richtlijnen.van je hobby je werk maken

Als kind was mijn hobby tekenen. Ik kon urenlang mijn creativiteit de vrije loop laten. Het was dan ook geen verrassing dat ik na de middelbare school besloot om een creatieve opleiding te volgen.

 

Ik besloot om mijn passie voor tekenen en mijn kennis van schoonheid samen te brengen en startte na de kunstacademie een opleiding tot pmu artiest. Ik was gefascineerd door de mogelijkheid om vrouwen te helpen hun natuurlijke schoonheid te accentueren. 

 

Ik heb het voorrecht om met zoveel verschillende mensen te werken en hen te helpen zich zelfverzekerder en mooier te voelen. Het geeft me voldoening om mensen te zien stralen nadat ze uit mijn stoel komen. Het is echt een investering in jezelf waar je dagelijks van kunt genieten.

 

Mijn liefde voor tekenen heeft me geleid naar dit pad in mijn carrière waarin ik anderen kan helpen zich mooi en zelfverzekerd te voelen. Het is een reis vol passie en creativiteit, en ik ben dankbaar dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Ik kijk ernaar uit om nog vele jaren door te gaan met deze levens veranderende kunstvorm.

 

 


De praktijkscholing & certificaten