POWDERBROWS

De behandeling

Bij Powder brows, ook wel ombre brows genoemd, worden de wenkbrauwen ingeschaduwd. Met deze pigmentatie techniek wordt de permanente make-up op een subtiele wijze in de huid aangebracht waardoor er een poederachtig effect bereikt wordt. Alsof de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd.

Het pigment zal naar verloop van tijd vervagen, dit houdt in dat u na ongeveer 1 tot 2 jaar een opfris behandeling kunt plannen.

Duur van de behandeling: ±1,5-2uur


Browmapping en voortekenen

Voordat we beginnen met de behandeling, bespreken we samen jouw wensen en gaan we mappen (meten) en tekenen. Hiervoor gebruik ik een aantal meetttools zodat de verhoudingen kloppend zijn met jouw gezicht. Maar met alleen meten zijn we er uiteraard niet, want elk gezicht is anders en ook ieders wensen zijn anders. Daarom is het ook van zeer groot belang dat er goed getekend wordt zodat het esthetisch klopt en zodat jij helemaal tevreden bent, alvorens we starten met pigmenteren. 


TOUCH-UP AFSPRAAK

Is jouw permanente make-up toe aan een opfris behandeling? 

 

Na verloop van tijd vervaagd en/of verkleurd permanente make-up. Dit komt voornamelijk door UV-licht en huidvernieuwing. Afhankelijk van het soort PMU kun je deze na een bepaalde tijd laten opfrissen. Bij powderbrows en hairstrokes is dit ongeveer na 12-18 maanden nodig. Bij bijvoorbeeld eyeliners duurt dit vaak langer. 

 

De opfrisbehandeling ofwel touch-up, is een eenmalige behandeling waarbij we de kleur opfrissen en eventueel kleine aanpassingen kunnen doorvoeren aan de vorm. Deze afspraak duurt doorgaans 1-1,5 uur. 

 

Wanneer je een touch-up afspraak maakt, is het belangrijk om te weten hoe lang het geleden is dat de oude pmu gezet is. Is dit namelijk te ver vervaagd (te lang geleden), dan hebben we niet genoeg aan de eenmalige touch-up. En zal er een nabehandeling nodig zijn. Twijfel je? stuur mij dan een WhatsApp bericht met foto's van jouw PMU. Ook wanneer de permanente make-up elders gezet is, vind ik het fijn als je mij dit even laat weten. 

 

 

Via de button hieronder kun je in het online boekingssysteem zelf een touch-up afspraak plannen voor jouw wenkbrauwen. browmapping & voortekenen

powderbrow of hairstrokesfotogalerij