DPP ACADEMY

DPP ACADEMY - ONDERSCHEIDENDE OPLEIDINGEN EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Wil jij leren hoe je de natuurlijke resultaten kunt behalen waar wij van De Pigment Praktijk naar streven? Dan ben je bij DPP Academy aan het juiste adres. Met ruim 10 jaar ervaring in de PMU branche zorgt Evie ervoor dat jij alle belangrijke ins en outs leert om te starten in dit mooie vak!

 

DPP Academy onderscheidt zich door de uitgebreide theorie en de persoonlijke begeleiding die we bieden. Om jou alle aandacht te kunnen geven, werken we alleen met 1:1 training of 1:2.

 

Wil jij een carrière switch maken of de populaire permanente make-up behandelingen in jouw praktijk of salon kunnen uitvoeren? Schrijf je dan in voor de wachtlijst van onze permanente make-up opleidingen! Stuur een mail naar info@depigmentpraktijk.nl om je interesse kenbaar te maken.

 

Daarnaast biedt DPP Academy ook mogelijkheden voor groepstrainingen op jullie eigen locatie. Wil je jouw personeel laten opleiden? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag samen met jullie de mogelijkheden.

 

Zorg ervoor dat jouw onderneming succesvol wordt en blijft. Schrijf je nu in bij DPP Academy voor de beste opleidingen in permanente make-up! Leer hoe je natuurlijke resultaten kunt behalen en maak van jouw praktijk of salon een succes.

 


basiscursus powderbrows

basiscursus     eyeliner

combinatie cursus brows & eyeliner