afspraak

Leuk dat je een afspraak wil maken.

Via onderstaande button kun je in het online boekingssysteem zelf een afspraak plannen. Kies hiervoor de juiste behandeling. Op de behandelingen pagina kun je ook direct een afspraak plannen, hier is de juiste afspraak al voor jou geselecteerd. Nog gemakkelijker dus. 

Twijfel je nog? Plan dan een gratis intake gesprek. 


TOUCH-UP AFSPRAAK

Is jouw permanente make-up toe aan een opfris behandeling? 

 

Na verloop van tijd vervaagd en/of verkleurd permanente make-up. Dit komt voornamelijk door UV-licht en huidvernieuwing. Afhankelijk van het soort PMU kun je deze na een bepaalde tijd laten opfrissen. Bij powderbrows en hairstrokes is dit ongeveer na 12-18 maanden nodig. Bij bijvoorbeeld eyeliners duurt dit vaak langer. 

 

De opfrisbehandeling ofwel touch-up, is een eenmalige behandeling waarbij we de kleur opfrissen en eventueel kleine aanpassingen kunnen doorvoeren aan de vorm. Deze afspraak duurt doorgaans 1-1,5 uur. 

 

Wanneer je een touch-up afspraak maakt, is het belangrijk om te weten hoe lang het geleden is dat de oude pmu gezet is. Is dit namelijk te ver vervaagd (te lang geleden), dan hebben we niet genoeg aan de eenmalige touch-up. En zal er een nabehandeling nodig zijn. Twijfel je? stuur mij dan een WhatsApp bericht met foto's van jouw PMU. Ook wanneer de permanente make-up elders gezet is, vind ik het fijn als je mij dit even laat weten. 

 

Via de button hiernaast kun je in het online boekingssysteem zelf een touch-up afspraak plannen. Kies hiervoor de juiste behandeling.