Permanente make-up voor mannen
Ook voor de man zijn er diverse behandelingen mogelijk met PMU. Dmv pigmentatie kunnen we het zelfvertrouwen van de man verbeteren.

De Tattoopoli
Wat te doen bij allergische reacties of ontstekingen bij PMU en tatoeages.

Veilige PMU
Waar moet je opletten wanneer je PMU laat zetten en waarom is dit zeer belangrijk..

Litteken camouflage
Lees hier over de mogelijkheden van litteken camouflage.

Verwijderen van permanente make-up en tattoo's
Lees hier alles over het verwijderen van permanente make-up en tatoeages met de ND Yag Laser.

Alopecia, wennen aan een nieuw gezicht
Wanneer je de diagnose alopecia areata krijgt, kan dit voor veel onzekerheid zorgen. Ik help je hier graag bij, dmv permanente make-up. Lees er meer over in dit blog.

Hooikoorst en PMU
Heb jij last van hooikoorst? Wellicht is dit een perfecte uitkomst voor jou. Wist je dat permanente make-up en hooikoorst (of dergelijke allergieën), perfect samengaan. Lees er hier alles over.

Klaar voor de feestdagen!
Het lijkt nog ver weg maar de feestdagen komen al snel dichterbij! Veel dames willen er tijdens deze dagen op hun paasbest uitzien. Wil jij dat jouw permanente make-up er tegen die tijd mooi op zit? Zorg dan dat je echt op tijd je afspraak maakt.

Waarom is een powderbrows behandeling zo duur?
Duur is uiteraard een relatief begrip maar ik begrijp waar deze vraag vandaan komt. Ik leg graag uit waar de bedragen (voor PMU in het algemeen) vandaan komen. Apparatuur & toebehoren Allereerst is het zeer belangrijk dat de specialist met degelijke apparatuur werkt. Helaas is het zo dat er met regelmaat behandelingen aangeboden worden door salons, welke met (Chinese) nep apparatuur werken, alsmede niet goedgekeurde naalden. Let op! Er wordt in de huid gewerkt met een naald, het is voor je...

Wat als ik het niet mooi vind?
Voor velen is permanente make-up een grote stap. Heel begrijpelijk! Met dit blog neem ik je twijfels weg.

Meer weergeven