Behandelingen

Bij De Pigment Praktijk kun je terecht voor diverse soorten behandelingen. Permanente make-up,

medische tatoeages en microneedling (ook wel fractional needling genoemd).


powderbrows

Bij Powder brows, ook wel ombre brows genoemd, worden de wenkbrauwen ingeschaduwd. Met deze pigmentatie techniek wordt de permanente make-up op een subtiele wijze in de huid aangebracht waardoor er een poederachtig effect bereikt wordt. 

hairstrokes

Bij een hairstroke behandeling, worden de wenkbrauwen gepigmenteerd met allemaal kleine streepjes. Hierdoor kunnen we 'echte' haartjes simuleren. Deze techniek kan ook gecombineerd worden met de powderbrows techniek.

eyeliners

Een gepigmenteerde eyeliner is bedoeld om de ogen meer te accentueren. Er zijn diverse mogelijkheden voor een eyeliner. Van een heel dun lijntje, om de wimperrand te accentueren, tot een wing of geschaduwde eyeliner. 


Lippen

Volle lippen zijn momenteel erg trending maar ook een natuurlijk resultaat is mogelijk! Er zijn diverse mogelijkheden voor lipbehandelingen, waaronder: full-lips, geschaduwde lippen, lipblush of lipliner. 

pmu mannen

Naast pmu voor de vrouw zijn er ook diverse mogelijkheden voor de man. Voor de moderne man is het net zo belangrijk om zelfverzekerd en goedverzorgd de deur uit te gaan. 


tepelhof pigmentatie

Door middel van een tepelhof pigmentatie  kan de tepel volledig gereconstrueerd worden. Het resultaat zal zeer natuurlijk ogen door de drie dimensionale effecten die worden toegepast bij deze behandeling. Doormiddel van kleurgebruik en lichtdonker verschillen, kunnen we de illusie wekken van een echte tepel en tepelhof. 

littekens ea

Bij medische pigmentatie (dermatografie), kunnen we littekens, brandwonden, gedepigmenteerde vlekken (vitiligo) of wijnvlekken camoufleren. Tevens kan bij haarverlies (wenkbrauwen) na bijvoorbeeld chemotherapie of bij alopecia de pigmentatie ook uitkomst bieden. 

Microneedling

Bij de microneedling behandeling worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende lijntjes in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd. Ook zeer geschikt voor het verminderen (of zelfs verwijderen) van pigmentvlekken en donkere kringen.