PMU Mannen


Permanente make-up behandelingen voor mannen

Naast pmu voor de vrouw zijn er ook diverse mogelijkheden voor de man. Voor de moderne man is het net zo belangrijk om zelfverzekerd en goedverzorgd de deur uit te gaan. 

 

Wenkbrauw behandeling mannen

Bij ieder gezicht (dus ook bij mannen) zijn de wenkbrauwen  bepalend voor de uitstraling. Met pmu kunnen we, waar nodig, de wenkbrauw opvullen, de vorm aanpassen of voller maken. Dmv de hairstrokes/haartjes techniek is het resultaat zeer natuurlijk. Tevens kunnen bepaalde plekjes of gaatjes ook mooi opgevuld worden met de poedertechniek (powderbrows). 

 

Eyeliner voor de man

De eyeliner voor mannen wordt ook vaak een 'guyliner' genoemd. Bij deze behandeling werken we op een andere manier dan bij de standaard eyeliner. We accentueren de oogopslag van de man door het zetten van kleine puntjes. Hiermee intensiveren we de wimperrand, zonder dat er een strakke lijn geplaatst wordt. We pigmenteren kleine puntjes voor een zeer natuurlijk resultaat. Deze behandeling is geschikt voor iedere man. Bij kleine ogen of blonde/lichte wimpers kunnen we de ogen meer laten opvallen met een subtiel accent. 

 

Alopecia 

Alopecia areata is een ziekte van de haarwortels waarbij plaatselijke kaalheid ontstaat. Op deze plekken vallen (vrijwel) alle haren uit, terwijl de huid eromheen een normale haargroei heeft. Het gevolg is dat er één of meer kale gebieden ontstaan waarbij naast het hoofdhaar ook wimpers en wenkbrauwen (gedeeltelijk) kunnen verdwijnen.

 

Voor mensen met alopecia is PMU dus een zeer waardevolle uitkomst. Wanneer de wenkbrauw helemaal of voor een groot deel verdwenen is, is tekenen een lastig klusje en tevens geeft dit een minder natuurlijk resultaat. Door middel van de hairstrokes techniek kunnen we een natuurlijke wenkbrauw pigmenteren. 

Bij de mannen wenkbrauw is het zeer van belang om goed te kijken naar de vorm. Deze is namelijk heel anders dan bij de vrouw. Bij de man op de foto zijn de strokes geplaatst over oude permanente make-up (elders gezet). 


Kale plekjes

Kale plekjes in de wenkbrauwen of baard kunnen met permanente make-up minder zichtbaar gemaakt worden of zelfs onzichtbaar opgevuld worden. Afhankelijk van de situatie gebruiken we hiervoor de hairstroke techniek, de poedertechniek of werken we dmv het zetten van allemaal klein puntjes. 

 

 

 


Wat is permanente make-up

browmapping & voortekenenfotogalerij