Hooikoorst en PMU

Wanneer je last hebt van hooikoorst of dergelijke allergieen herken je het vast. Altijd uitgelopen make-up, irritaties aan je ogen door het wrijven, niezen en tranen. Heb je al eens nagedacht over permanente make-up? Dit kan namelijk een enorme uitkomst zijn voor jou. 

 

Vaak krijg ik de vraag of permanente make-up plaatsen rondom ogen en de wenkbrauw wel mogelijk is als je hooikoorts of eczeem hebt. PMU en hooikoorts gaan juist heel goed samen!

Je hebt namelijk nooit meer last van uitgelopen make-up.

 

en ook geen (extra) irritatie aan de ogen door make-up. 

 

Met permanente make-up zie je er altijd fris en verzorgd uit, ook wanneer je last hebt van hooikoorts of allergieën. 

 

Mijn advies is om ruim voor het hooikoortsseizoen te beginnen met de behandelingen. Heb je nog nooit PMU laten zetten? Dan bestaat de eerste keer altijd uit twee behandeling. Tijdens de eerste behandeling bespreken we uitgebreid jouw wensen en de mogelijkheden, tijdens de tweede behandeling (nabehandeling), kijken we samen hoe de genezing verlopen is en wat er eventueel nog aangepast mag worden. Tevens is deze tweede behandeling bedoeld voor een optimaal resultaat zodat je zolang mogelijk plezier hebt van jouw permanente make-up. De nabehandeling is tevens gratis!

 

 

Heb je nog vragen over de mogelijkheden of twijfel je of PMU geschikt is voor jou? Kies er dan voor om een vrijblijvend intake gesprek te plannen.

 

PLAN HIER EEN INTAKEGESPREK

 

Weet jij al zeker dat je komend jaar de hooikoorst voor wil zijn, en dat jouw permanente make-up er al perfect op zit? Kies er dan voor om meteen een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak heb ik tijd ingepland om al jouw wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. 

 

PLAN HIER EEN AFSPRAAK VOOR EYELINERS

 

PLAN HIER EEN AFSPRAAK VOOR WENKBRAUWEN

 

Wanneer je tussen november en februari een afspraak boekt, is dit de perfecte tijd om het seizoen voor te zijn.

Doordat de winters ieder jaar zachter worden, duurt het pollen seizoen ook steeds langer.  De eerste pollen komen veelal van bomen, daarna volgen de grassen. In mei tot en met augustus is de meest lastige periode.

 

 

Permanente make-up heeft nog veel meer voordelen, bijvoorbeeld tijdens het sporten, zwemmen, in de sauna, tijdens een regenbui en wanneer je elke dag met een wakkere blik uit je bed wil rollen.