Oncozorg Deurne

Als je geconfronteerd wordt met kanker, dan is dat nogal wat. Het leven verandert van het ene op het andere moment drastisch en je komt terecht in een voor jou onbekende wereld. Er komt meer op je af dan je vooraf kunt bedenken, zowel tijdens het behandeltraject als daarna. 

 

Bij Oncozorg Deurne kun je terecht voor al je hulpvragen op een plek. Hier werken lokale zorgverleners samen om een totaalplaatje neer te zetten op het gebied van oncologische behandeling en begeleiding.

 

De lijnen zijn bij Oncozorg Deurne kort en dat is wel zo handig bij het streven naar zorg op maat. Ook is er verbinding met omliggende ziekenhuizen en huisartsen.

Dit alles maakt dat jij passende zorg dichtbij huis krijgt.

 

Vaak heb je meerdere hulpvragen maar raken die wel allemaal ergens aan elkaar. Een aantal veelvoorkomende thema’s zijn; uiterlijk, relaties, lichamelijk, psychisch en leefstijl. 

 

De Pigment Praktijk is trots deel te mogen uit maken van dit initiatief. Je kunt ons vinden binnen het thema uiterlijk. Betekenisvol helpen is het mooiste wat er is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pigmentatie van wenkbrauwen en ogen wanneer de haren (gaan) uitvallen of bijvoorbeeld een tepelhoftatoeage, ook wel areola pigmentatie genoemd. Tevens kun je terecht voor camouflage en verbetering van littekens. 

Vragen over het aanbod of het aanbod van de anderen hulpverleners? Bekijk de website hier: 

Oncozorg Deurne

Of neem contact op met mij, ik kan je doorverwijzen naar de juiste persoon. 

 

Plan hier een medische intake voor de dermatografie (medische pigmentatie).