scalp pigmentatie (MhP)

Wat is scalp pigmentatie ofwel MHP

Scalp pigmentatie wil zeggen het pigmenteren van de hoofdhuid, (MHP Micro Haar Pigmentatie ofwel SMP Scalp Micro Pigmentation).

 

Doormiddel van deze behandeling kunnen we kaalheid camoufleren of optisch volume geven bij verminderde haardichtheid. Het pigmenteren is een niet-chirurgische behandeling waarbij we met steriele fijne naaldjes, pigment aanbrengen in de (hoofd)huid. 

 

Shaven look

Met een MHP behandeling kunnen we volledige dichtheid bereiken bij een geschoren kapsel. Dit wordt vaak de 'shaven look' genoemd. De kleur van de inkt/pigmenten wordt afgestemd op jouw huidtype en haarkleur. Hierdoor zijn de resultaten zeer natuurlijk. Volume haar behandeling

Met een volume behandeling kunnen we dunner wordend haar of kale plekken prachtig camoufleren. Hierdoor heb je geen dagelijks gedoe met haarfibers, spray of make-up. 

 

Haarvolume bij vrouwen

Door verschillende factoren kan het haar bij dames dunner worden. Na de overgang, door hormonale veranderingen of bijvoorbeeld wanneer het haar dunner terugkomt na een chemokuur. Voor veel dames is dit een storend en is het zelfvertrouwen hierdoor verminderd.

Door middel van de volume behandeling zorgen we ervoor dat je niet meer op de hoofdhuid kijkt, waardoor het lijkt alsof het haar een stuk voller is. Deze behandeling is uniek voor vrouwen in Nederland!

 

Haarvolume bij mannen

Een kalende kruin of plaatselijk dunner wordend haar is een veelvoorkomende klacht bij mannen. Er komt vaak onzekerheid bij kijken waardoor deze behandeling extra waardevol is. Door middel van de volume behandeling voor heren kunnen we met minuscule puntjes (stoppeltjes) tussen de haren zetten waardoor het lijkt alsof de dichtheid weer terug is en je niet meer op de hoofdhuid kijkt. 


De FUE  haartransplantatie wordt steeds vaker gecombineerd met de scalppigmentatie.

 

Wanneer er al één of meerdere transplantaties uitgevoerd zijn, kunnen we door middel van de MHP behandeling een waardevolle toevoeging geven door een nog hogere haardichtheid te bereiken. Een goed voorbeeld hiervan is wanneer het donorgebied beperkt is of het hoogst haalbare resultaat van de transplantatie behaald is.

 

 

Camouflage van littekens

Littekens na een haartransplantatie kunnen prachtig gecamoufleerd worden. Door de micro haar pigmentatie wordt het litteken op het oog vrijwel onzichtbaar. Deze methode kan toegepast worden bij zowel een FUT litteken als bij een FUE litteken.

 

We bekijken per persoon welke pigmenten het beste bij de  huid en de haarkleur passen om te camoufleren.

 

Hoeveel behandelingen er nodig zijn wordt per persoon bekeken en besproken. WAT IS PERMANENTE MAKE-UP

voor wie is pmu geschikt?fotogalerij