Permanente Make-up Opleidingen - Leer de kunst van Powderbrows en Eyeliner

 

Wil je graag een carrière beginnen in de wereld van permanente make-up? Zoek niet verder! Bij onze opleidingen krijg je de kans om de fijne kneepjes van het vak te leren, met specialisaties in powderbrows en eyeliner. Met 9 jaar ervaring in het vakgebied, kunnen we garanderen dat je bij ons in goede handen bent.

 

Bij onze opleidingen staat persoonlijke aandacht centraal. We begrijpen dat iedere student uniek is en daarom zorgen we ervoor dat je alle begeleiding krijgt die je nodig hebt. Ons ervaren team van professionals zal je stap voor stap begeleiden tijdens de cursus, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

 

Tijdens de training krijg je volop mogelijkheden om te oefenen op latex huidsimulaties. Dit stelt je in staat om vertrouwen op te bouwen in jouw technieken voordat je begint met werken op een echt model. We geloven dat praktijkervaring essentieel is bij het ontwikkelen van vaardigheden, daarom bieden we uitgebreide oefeningssessies aan.

 

Bij ons leer je niet alleen door middel van praktische sessies, maar ook door middel van uitgebreide theorie. We hechten veel waarde aan een grondige kennis van de technieken en veiligheidsprotocollen. Daarom besteden we minimaal 3 keer aandacht aan uitgebreide theoretische lessen. Hiermee leggen we een sterke basis voor jouw toekomstige succes als permanente make-up artist.

 

Onze opleidingen bieden alles wat je nodig hebt om te slagen in deze branche. Van de nieuwste technieken tot de beste materialen, we zorgen ervoor dat je goed voorbereid aan je nieuwe carrière kunt beginnen. Daarnaast bieden we ook ondersteuning na het voltooien van de opleiding, zodat je altijd op ons kunt rekenen.

 

 

Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor onze permanente make-up opleidingen en ontwikkel jouw vaardigheden in powderbrows en eyeliner! Begin een spannende nieuwe carrière waarin je mensen helpt om hun schoonheid naar een hoger niveau te tillen.