MICRO HAAR PIGMENTATIE (MHP)

 

De methode, bekend als onder andere tricopigmentatie en scalp pigmentatie, is een succesvolle behandeltechniek voor dun haar en kaalheid bij volwassenen. Ook als aanvulling op bijvoorbeeld een haartransplantatie zorgt de optische haarverdikking voor een indrukwekkend resultaat.

 

Bij de Pigment Praktijk kunt u terecht voor pigmentatie voor beginnende haaruitval, het verbergen van littekens en het laten lijken alsof uw haardos er voller uitziet.

 

Met scalp pigmentatie kunt u zelfverzekerd door het leven gaan, zonder zich zorgen te maken over dunner wordend haar of kale plekken. Onze ervaren specialisten gebruiken geavanceerde technieken en hoogwaardige pigmenten om een natuurlijk ogend resultaat te creëren.

 

Bij de Pigment Praktijk begrijpen we dat elke persoon uniek is en daarom bieden we maatwerk behandelingen aan. Of u nu last heeft van beginnende haaruitval of al jaren met kaalheid kampt, wij hebben de juiste oplossing voor u.

 

Onze klanten zijn erg tevreden met de resultaten die ze hebben bereikt met scalp pigmentatie. Het is niet alleen een effectieve manier om dunner wordend haar te camoufleren, maar het kan ook helpen om littekens te verbergen en uw zelfvertrouwen een boost te geven.

 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele kliniek voor scalp pigmentatie, dan bent u bij de Pigment Praktijk aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis consult in te plannen en ontdek wat micro haar pigmentatie voor u kan betekenen.

 

* Er zijn allerlei benamingen voor scalppigmentatie waaronder: micro haar pigmentatie, tricopigmentatie, haar of stoppeltattoo. Deze niet chirurgische behandeling is bedoeld om haaruitval en/of kaalheid te camoufleren. Dmv het aanbrengen van pigment met een steriele naaldmodule, wordt de kale huid minder zichtbaar en krijgt dun haar optisch een voller uiterlijk. Deze vorm van pigmentatie kan bij mannen en vrouwen toegepast worden in uiteenlopende stadia van haaruitval.