REJUVI

Scarcare treatment

Een mooie aanvulling op de camouflage behandelingen met pigment, zijn de litteken behandelingen van Rejuvi. 

Dit doen we voorafgaand aan de pigmentatie om de littekens te verbeteren en minder zichtbaar te maken. In sommige gevallen is er geen camouflage meer nodig. 

 

Naast de behandelingen in de praktijk dient u ook een scarcare kit voor thuis aan te schaffen. 

Deze bevat de drie van de beste producten om littekens op verschillende manieren aan te pakken en te verzorgen.

 

  • Rejuvi Conditioning Oil is een fluwelig complex. De vier geconcentreerde oliën (aloë vera-, jojoba-, avocado-, en borage olie) zorgen voor goede hydratatie en herstel van de huid.
  • Rejuvi ‘a’ Retinyl Serum is een krachtig vitamine A-complex. Drie sterke A-vitaminen werken samen om de huidcellen te normaliseren en het weefsel te verzachten.
  • Rejuvi Scarcare Gel bevat onderscheidend kaliumjodide en zoethoutextract om littekenweefsel soepel te maken en een goede herverdeling van collageen te bevorderen. Rejuvi Scarcare Gel vermindert huidverkleuringen als roodheid en is geschikt voor gebruik na bijvoorbeeld medische operaties of andere huidbeschadigingen.   

Gebruik:

gedurende 9 tot 10 dagen om de dag Rejuvi Conditioning Oil en Rejuvi ‘a’ Retinyl Serum. Breng deze producten tweemaal daags aan (’s ochtends en ’s avonds), te beginnen met Rejuvi Conditioning Oil.

Gebruik vervolgens 5-10 dagen (tweemaal daags) Rejuvi Scarcare Gel.